Gnällbänken #1

  • Vad är det med dumt folk och facebook egentligen? Går man med i varenda jävla välgörenhetsgrupp som skapas så får man väl räkna med att någon/några visar sig vara falska. Sluta gnäll. Nekrofilerna gjorde det bra som fick med en massa dumma jävlar i sin "2kr till Haiti per medlem"-grupp. I gruppens beskrivning stod det bland annat att företaget som står för donationen inte vill träda fram. Hör ni? Det är den tysta väckarklockan som ringer, VAKNA era dumjävlar. Självklart ska även aftonbladet göra det till en fet nyhet på sin hemsida, det är ju alltid hög klass på den blaskan.
  • Ni som sätter er på bussen/tunnelbanan och vet med er att ni inte duschat på tre veckor. Varför inte bara vända tillbaka och ta den där jävla duschen? Jag lovar, det skadar ingen.
  • Sveriges "elit" gnäller på Zlatan för att han valde en italiensk fotbollsgala före den svenska idrottsgalan. Är ni på riktigt? Killen vann priset som årets spelare i Italien, men folk anser att han ska vara på plats i globen och se någon Jonsson ta hem (håll i er) ... Jerringpriset! Skidskytte, vad är det för jävla sport?
Det var allt för idag. Over and out.
/Sheldon

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0