tjena

hej..

Ledsen att jag inte har bloggat på ett tag, har nämnligen just kommigt från hawai, UNDERBART!,
medans ni har haft mkt snö, så har jag steckt i solen som kungen. det var jag och 3 tjej kompisar som tog en sista minuten resa:) nu är det lägg-dags. berättar mer om resan imorrn .

rise and shine Coookiie     (magsjuk)


/snoken

uftjaoo

Livet är hårt ibland!
Ibland har man sina motgångar, känner att det är en sån period i mitt liv just nu. Skit jobbigt faktiskt. Vettefan vad jag ska göra och inte göra! Ibland vill man bara försvinna från omgivningen och vara i sin lilla egna "håla".
Men så finns det ändå dom stunderna där den speciella vännen gör en lycklig, får en att le trots allt känns skit för tillfället. Fast det kanske bara håller ett kort tag, så värmer det verkligen. Har några fina vänner som alltid kommer ha en speciell plats i mitt hjärta och ni vet om det också!

"Grip in, kom till vår hjälp,
befria oss, du som är god!"
Ps 44:27

/ tjejen

Helgen

Helgen är slut nu typ, fort det går. Har haft en riktig soft helg, inte gjort så mycket. Var på tjejkväll i fredags, det blev lite spelande och vin. Trevligt hade vi i alla fall.
Igår var jag hemma med min syster och kusin, vi var rätt uttråkade så vi kollade på någon film på tv:n. Den hette se upp för dårarna, handlade om en turkisk familj. Dottern ville bli polis, blev utsatt för rasistiska påhopp mm. Den var helt okej, mycket skratt blev det i alla fall.

SE UPP FÖR DÅRRARNAAA, jani dörrarna på tunnelbane tåget hahah
"glulululuu"

/tjejen


Dreams

Morgonens/nattens drömmar var lite väl skumma. Huvudämnet för alla drömmar var tydligen att krocka eller åka av vägen med bilen. Den minns bäst är den där jag och en till person åkte ner i diket med bilen efter att ha färdats i en jävla hög hastighet på motorvägen. Båda två slungades ut men fick inte en enda skråma på kroppen.
Bara några timmar innan jag somnade så hade jag en diskussion om just att åka ner i diket och krocka med bilen... intressant. Tackar!
Over and out.
/Sheldon

Äntligen =)

Är rätt seg idag efter en sömnlös natt, SOM VANLIGT :( Tror jag behover sömnmedel, helt ärligt. Har vänt på dygnet helt och kan inte sova om nätterna, riktigt jobbigt är det faktistkt.

Yeaah ! Äntligen har mitt fina thomas sabo smycke kommit in till butiken, ska iväg strax med kusinen in till stan och där ska vi även träffa min andra halva. Me like ! Vi får se vad city har och erbjuda för shopping idag, fika blir det i vilket fall. Hörs senare !

/tjejen

Förtydligande

Det är tre personer som skriver i denna blogg.

Jag, Sheldon: En allmänt bitter människa.
Snoken: Vår egna party boy.
Tjejen: Tjejen...

Over and out.
/Sheldon

Paradise hotel

Med tanke på att jag inte har något liv så kollade jag på paradise hotel när den nuvarande säsongen startade. Serien började väl i ett ok tempo men efter det gick det bara utför. Bara en massa gullande och det hände i princip inte ett skit som var intressant.

Sedan, som en blixt från en klar himmel, kom Dalin in i paradiset. En syriansk strippa. Fy fan vad briljant! Det är inte ofta en syriansk tjej vågar gå emot den syrianska strömmen och därför blev jag imponerad direkt. Redan då visste man att skitsnacket bland syrianerna skulle dra igång direkt. Så jag surfade in på ett visst syrianskt community på nätet och fann direkt ett diskussionsämne om denna Dalin. Hora dit, slampa dit, luder hit, kahpe dit osv osv skrev folket. Give me a fucking break. Vill hon strippa och ha sex i tv så ska hon få göra det utan massa skitsnack från guds utvalda befolkning (läs syrianer). Men som vanligt så sprider sig skitsnacket som en löpeld vid minsta lilla "felsteg" genom söder-VärldensBästaStad-tälje och man blir inte förvånad längre.

Sköt er själva istället och fortsätt polera er "perfekta" yta så blir allt så himla mycket bättre. Tack och lov vet man bättre och att det döljs en jävla massa bakom denna fasad som många syrianer bygger upp. När den bubblan väl spricker kommer en och annan få sig ett gott skratt.

När Dalin sedan åkte ut på ett patetiskt sätt (Dödsduell. What the fuck liksom?) så försvann seriens underhållsvärde med cirka 95 % och jag valde då att sluta titta.
Det var dagens tankar. Over and out.
/Sheldon

När ska ni förstå ?

Det finns verkligen vissa människor jag bara inte tål, varför förstår dom inte det? Man ger pikar hit och dit, ignorerar människan i fråga och gör liksom allt för att undvika henne/honom. Men nej, dom bara fortsätter och leker som att vi är bästa vänner och allt är frid och fröjd. Personen jag tänker på nu har en stor tendens att alltid berätta sin livs historia. Dagligen får man höra nya historier, man kan tro att de är tagna ur en fantasi/sagobok ibland. Jag tror inte ens på hälften av det personen kastar ur sig, det skryts massor också. Hur orkar man? Fattar hon/han inte att jag verkligen inte bryr mig för fem öre. Märks det inte att det går in genom ena örat och ut genom det andra?

Träffade mina älskade vänner Sheldon och Snoken idag igen, fan vad roliga dom kan vara ibland. Idag blev det skratt så man tjöt. Hejja magrutor!!
Snoken är liksom nästan alltid på G och får igång Sheldon också, tillsammans har vi i alla fall jävligt skojj.

/tjejen


favoritstaden !!!

den underbaraste staden .. lista ut och skriv som en kommentar ;)      /Snoken

bästa staden... gissa vilken och kommentera ;)

/ Snoken

ahaopp

dagen har varigt ganska ung. det har varigt från känslor till brutal vildhet, jag träffade min tjej kompis i stan tog en fika..you know.. iallafall efter det stack vi hem till henne och där blev det vilt från att se film till att jag spyde i toan.... tack så mycket tacktack.. annars har min dag inte varigt så speciell studerar i stockholm sen blev det hemåt igen...PEACE BAByyyyyyys


/Snoken

Snoken och Sheldon

Idag träffade jag mina vänner Snoken och Sheldon, alltid lika kul. Dom har en tendens att visa en stor kärlek till varann, lite väl mycket ibland. Snoken var på Sheldon och sökte närhet hela tiden. Man garvar alltid i Snokens närvaro, han är för goo !! Vi hade några djupa samtal han och jag, men det behåller vi för oss själva.

Såg nu Snokens inlägg, han söker fru haha. Det förklarar hans beteende idag!

/tjejen

SÖÖÖÖKER!!

FRU SÖKES!!!!!!!!!!!MVH....../Snoken

brudar.killar

från och med idag har jag insett att tjejer inte är något bra att sattsa på. jag vill här och nu försöka förklara för er att tjejer inte har samma kategori som killar. först å främst ska jag på peka att om någon tjej/kille överhuvudtaget vill ha kontakt med mig så kan du nå mig på draåtskogen.com.

Allt jag har å säga nu är godnatt , jag väntar..../Snoken

Gnällbänken #1

  • Vad är det med dumt folk och facebook egentligen? Går man med i varenda jävla välgörenhetsgrupp som skapas så får man väl räkna med att någon/några visar sig vara falska. Sluta gnäll. Nekrofilerna gjorde det bra som fick med en massa dumma jävlar i sin "2kr till Haiti per medlem"-grupp. I gruppens beskrivning stod det bland annat att företaget som står för donationen inte vill träda fram. Hör ni? Det är den tysta väckarklockan som ringer, VAKNA era dumjävlar. Självklart ska även aftonbladet göra det till en fet nyhet på sin hemsida, det är ju alltid hög klass på den blaskan.
  • Ni som sätter er på bussen/tunnelbanan och vet med er att ni inte duschat på tre veckor. Varför inte bara vända tillbaka och ta den där jävla duschen? Jag lovar, det skadar ingen.
  • Sveriges "elit" gnäller på Zlatan för att han valde en italiensk fotbollsgala före den svenska idrottsgalan. Är ni på riktigt? Killen vann priset som årets spelare i Italien, men folk anser att han ska vara på plats i globen och se någon Jonsson ta hem (håll i er) ... Jerringpriset! Skidskytte, vad är det för jävla sport?
Det var allt för idag. Over and out.
/Sheldon

SLUTA!!!

ÄNTLIGEN HEMMA ! jag har precis satt mig framför dator och är trött.. ! va nyss hos jessica och diskuterade dagens ämne (vad vi brukar göra) hon var arg på mig på grund av att jag träffat en nära tjej kompis.. larvigt, jag hoppas du läser det och förstår att det inte är ngt mellan mig och carro !
du är den enda jag älskar.........peace!


/Snoken

Igår

uftjao nu har jag också börjat blogga !
Igår fick man höra massor av skvaller, lika kul är det varje gång. ELLER INTE! Nästan alla konversationerna med tjejerna börjar, vad är nytt?? finns det något kul skvaller eller? Så börjar alla en efter en. Gårdagens ämne var hett, allt jag kan säga är BAKOM KYRKAN på en fest, usch vad vissa kan sjunka lågt. Folk man minst anar. Det är dom man får alltid höra det värsta om. Så inget förvånar mig längre, allt är vanligt i dagens samhälle. Önskar att istället för att gå bakom kyrkan och göra sånt, borde de gå in till kyrkan för den rätta saken, be och lyssna på Guds fina ord. Hoppet försvinner aldrig, Gud är STOR.

Undrar vad ni killar pratar om när ni ses.

/tjejen

....

uftjao !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0