CL

- så här tittade vi på Arsenal-Barca ! Sofia som fixade btw.


30 mars

Idag har jag gjort en snabb tripp till Uppsala, hade lite ärenden kvar där att fixa. Kommer inte sakna Uppsala, kanske lite. Mest min kära underbara gamla sambo :D Men henne träffar jag ändå ofta som tur är! Kommer sakna Uppsala city också, hade några favorit butiker där. Men kan väl alltid ta mig dit ändå.

På vägen hem skickade min underbara kusin sms och ville att jag skulle joina dom. Hade en bit kvar, men åkte direkt till dom från tåget sen. Fick i mig lite mat, har inte haft någon riktigt matlust sen i fredags. Riktigt knas känner jag mig i kroppen.
Vi satt en bra stund i köket och snackade massor, Simi är typ världens roligaste och så söt. Det blev massor av skratt i alla fall. Fast vi skulle vara tysta pga den läskiga kärringen som bor under.

KOllade sen på andra halvlek av Bayern -Man U.
GRATTIS BENJI MIN ÄLSKADE KUSIN !!  DU FYLLDE ÅR IDAG OCH DITT LAG SLOG MAN U :D
Bättre present kunde du inte ha fått.
Saknar Benji och Malek dom bor i Tyskland, men vi ses kanske i sommar ! <3

ps du där ute, sneeeeeeeeelaaaaa hoppa !

29 mars

Tråkigt att folk ska alltid förstöra och vilja andra ont. Vi lever i en grym värld men men.
Ps 94:23

"Han skall straffa dem för deras brott
och krossa dem för deras ondska.
Herren, vår Gud, skall krossa dem."

27mars

Fram tills nu har det vart en stressig dag och den blir nog värre.
Sitter på jobbet nu, har lite rast. Äter en mycket god donut. Känner en enorm stress just nu. SLutar kl 22 och ska hem och duscha, fixa håret, kläder, smink mm och sen dra fort som fan på festen.
Min bror kommer från tälje, tummen upp. Han och jag är team sii sii suryoyeeeee = sandra isik sandra isik suryeyto :P haha
Hoppas vi har kul på festen !

Glöm inte dra fram tiden idag, vi får alltså sova en timme mindre. Imorgon gäller det att vakna till kyrkan trots sömnbristen, det är palmsöndagen och senare på kvällen inleds stilla veckan.


27 mars

Idag är det Syriansk fest med Fadi Komo !

Var ? Jo i S:t Kyriakos festlokal

Tid: 20:00--->

Vi ses där

RÖSTA :)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Våffeldagen




Konstverk ala Mr Isik :D

tvspel

Idag har jag gjort ganska mycket här hemma, städade(dammsuga, plockade, diskade mm) och sen så lagade jag mat till min tjockis kusin Sara. Simi joinade oss också efter skolan. Bakade senare, vilket dom missade pga Inter matchen. Som den andra kusinen verkligen inte kunde missa. Gott var det i alla fall !

I alla fall när dom 3 var hemma hos mig bestämde vi oss för att spela tv spel, ps2 eller wii. Vi ville alla vara lika delaktiga, så vi spelade något av brorsans ps2 spel. Det var på liv och död, många smällar utdelades. Kampen i botten striden låg mellan mig, Sara och Ninos. Simon drog ifrån direkt typ, rätt överlägsen. Spelet är rätt fjantigt med vi krigade ändå. Det slutade med att Simon vann, resten spelar ingen roll :P
Det värsta var att vi typ inte visste så mycket om spelet och valde spellängden maraton. Vi spelade i över 2h !
Det trodde vi inte innan, men ingen ville ge upp.

Innan dom drog så spruta Simon halva min parfym flaska i mitt rum :S Det gick inte att andas där inne och gör typ inte fortfarande det trots att jag har haft fönstret öppet och vädrat. Nu har jag i alla fall tänt lite doftljus i rummet och det doftar mycket godare kan jag lova.

Det var en fin kusin kväll vi hade!

24mars

Har mått dåligt i 3-4 dagar nu, vet inte vad som är fel. Mår illa hela dagarna och har en konstant huvudvärk. Träningen i måndags gjorde det kanske värre? Mamma tjatar hela tiden, vad blek du är. Ska nog ta en promenad senare.
Kati har varit off sen hennes birthday, hon har tydligen blivit för gammal för att höra av sig! Saknar gänget, dags att styra upp något kul tjejer!

Är lite aviss på farmor, hon åkte igår kväll till Israel. Dit vill jag med en vacker dag !
Lite sol skulle inte sitta fel nu, tror vi alla skulle må så mycker bättre då. Sooooooolen och våren kom fram nu tack!



NI som inte vet, vi har syriansk fest nu på lördag i S:t Kyriakos festlokal !! MIssa inte :D

det är dags nu :P

Imorgon ska man börja träna igen då. Spelade handboll i över 10 år, när jag slutade lade jag ner allt som hade med träning och göra. Tränade några få ggr i höstas, inte så lyckat tyvärr.
Har blivit väldigt bekväm av mig och riktigt lat. Men NU ska det ändras!
Har en träningskompis nu, som också är taggad :D Måste ju komma i form igen haha.


Next

Åker till vingåker och Örebro imorgon(lör).

SOKUs Riksmöte och lite annat skojj. Ses där

sötnosen


Här får ni en pose bild av min älskling! Vi var på stan en dag i somras och han gick fram till trädet och sa, TA KORT PÅ MIG. Han är nog lite självkär, gillar att fixa håret och klä sig snyggt.

18 mars

Idag fyller Kati 22år ! Grattis på födelsedagen min vän :)
Hoppas du får många lyckliga år och en underbar framtid!
Kärlek till dig <3
Din favvooooooooo


Inter

Cl dags igen, Inter spelar strax mot chelsea.
Inga mera kommentarer från min sida förutom, HOPPAS ATT INTER ÅKER UT !

SCARYY

Glömde säga igår att F1 premiären för i år startade. Är ett stort fan av ferrari- stallet.
Alonso vann säsongspremiären i Bahrain. Michael Shumacher gjorde comeback  och slutade sexa. Helt klart ett godkännt resultat.

Sitter med min syster nu och kollar på en skräckfilm, snacka om att vi skrämmer upp varandra till max. Vi blir så arga också samtidigt som vi är rädda, att det blir rätt fula svordomar då och då. Usch !
Filmen heter förresten orphan, KOLLA PÅ DEN !

Till Gabbe!!

FÖRLÅT, Real och min C.Ronaldo åkte ur CL i onsdags mot Lyon, som dominerade andra halvlek tyvärr.
Real har inte tagit sig längre än så på flera år i CL tyvärr, men men.

Real leder ligan fortforande dock, vi hoppas på liga seger! Har ett vad med min morbror så det är bäst för Real att dom vinner!

Abgar Barsom klar för Syriansk FC stort +, det gillar vi massor.
Sharbel Toma ska spela ev till i sommar, det gillar vi också.

Allsvenskan drog igång i helgen. Håller ju på AIK, kryss i första matchen tyvärr!
Snart sätter superettan igång, ska bli kul.


14mars

Jahaja då sitter man på jobbet, har rast. Började tidigt igår och idag, illa med tanke på mina sömnproblem. Sovit sammanlagt 5h fredag och lördag. Ändå har jag ansträngt mig för att sova tidigt. Dags för sömntabletter tror jag.
Har en tendens att nästan varje natt drömma om sjuka, konstiga och ibland riktigt skrämmande händelser. Varje morgon när jag vaknar tänker jag, va fan? Har ibland börjat gråta utan att fatta riktigt varför. Lite läskigt.
Någon där ute som kan tyda drömmar?

11 mars EN UNDERBAR DAG!!

Idag fyller min älskade kusin Alexander år, stort GRATTIS till dig ! Hoppas du lever i många år med din fru och ni får en underbar framtid ihop.

En annan UNDERBAR sak som hände idag var,
Sveriges riksdag röstade JA för ett erkännande av Seyfo- svärdets år. Satt fastklistrad framför direktsändningen och följde det som sades nervöst ända fram till röstningen.

Grattis till alla arameer där ute ! Det är en stor dag för oss, framsteg.
Nu hoppas vi att detta sätter stor press på Turkiet och att dom slutligen erkänner deras hemska dåd gentemot oss syrianer, armenier, assyrier, kaldéer och pontiska greker under första världskriget i osmanska riket, nuvarande Turkiet.

JA: 131
NEJ: 130
Så lika blev röstningen, Tack Gud!

Ni som vill läsa mer om debatten i riksdagen från förut kan kika in här http://www.bahro.nu/?aid=362

10mars

Igår kollade vi på CL, idag blir det samma sak. Min bror och far älskar arsenal. Vilken uppvisning Nasri gjorde! Men vad dom härjade här i soffan och skrek igår, av GLÄDJE förstås. Första gången på länge. Annars har det blivit mest sura miner, speciellt från faders sida :P
Idag spelar i alla fall Real M- Lyon, hejjaaaaaa C.Ronaldo !!

Klantigt

Igår kollade jag på oscarsgalan så fina de flesta var och vilka fina klänningar! Mitt i allt ringer jag katta si sådär fyra på natten. Hon chattade som vanligt med sina killar :P I alla fall sen berättar hon att hon tagit sönder tanden, halva framtanden är av nästan! Jag kunde inte sluta skratta åt hennes klantighet. Det hände nämnligen när hon åt!
Imorgon ska hon visa mig tanden, kommer skratta ännu mera då. HOn blir tokig på mig just nu, men det är det värt!

Minnet är kort

Igår lovade jag lilla andy att jag skulle hämta honom från skolan idag och det var nära på att sluta illa.
Vaknade rätt sent imorse, mådde inte så bra. Men sen när klockan blev halv 2 tittade jag av en ren slump på mobilen och kom på SHIIIIT skulle vara utanför skolan nu. Jag klädde på mig och började gå mot skolan, okej jag fick springa. Blev sisådär 15min sen. Ser lillen på skolgården och ropar efter honom. Jag mötte en arg blick! Han skriker på mig du är SEEEEEEN. Stackars liten fick frysa där ute en stund. Men men, sen gick vi hem till mig och myste framför disney channel.

Kom hem nyligen var barnvakt till lillens lillebror ett tag också. Han är bara för goo den ungen.
Vi satt och spelade spel framför datorn och så apade han sig framför kameran som vanligt.
På vägen hem så träffade jag på en kompis och det slutade med att vi hade lite djiwate en stund.

Imorgon har vi mini föreläsning i kyrkan, med en man som sitter inne! Mycket intressant att höra på. Han ska berätta lite om sitt liv och hur han har funnit Gud.
Hoppas vi ses där!

RSS 2.0