Tjejkväll

Hade tjejkväll idag. Kvällens heta ämne blev killar och kärlek. Vad gillar vi för killar, hur ska dom vara och bete sig. Vi var ett par som gillade "bad boys" stilen, men på ett bra sett. Svårt att förklara haha. Jag vill tex att en kille ska vara mannen i förhållandet men inte för kvävande, utan jag ska fortfarande ha lite space. Men han ska inte springa runt och festa varje helg osv. det skulle vi inte gilla, vad har han att hämta på krogen? Hur tycker ni?
Vi pratade avundsjuka mycket också och otrogenhet. Avundsjuka är farligt i ett förhållande, men litar man på varandra ska det inte vara något problem. Det är skönt att snacka ut med kompisarna ibland och dela erfarenheter, man lär sig mycket av varandra.

Sen efter allt seriösa snack så flippa vi ur totalt. Vi låg på golvet och skrattade, vi grät och fick magrutor på köpet. Vi förvirrade vår kära vän från V-ås, det var nästan lite synd om henne. Men hon förlät oss sedan som tur var. Hon är bara för bäst, diggar henne riktigt mycket ! Du var saknad idag bästis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0